Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Mosqueroles

Si desitges desocupar la teva casa, pis, xalet, habitació, restaurant, bar o pensió, solament contracta a buidatge de pisos Mosqueroles i ells s’encarregaran de tot. Això es deu al fet que són professionals a la teva completa disposició cada vegada que ho necessitis. Sempre brinden resultats de qualitat en el menor temps possible.

També tenen la capacitat de buidar espais com a hotels, hospitals, naus industrials, col·legis, fàbriques i empreses vàries. D’allí retiren objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, estris, teles, catifes i roba.

buidatge de pisos

A més de materials com a cartró, plàstic, ferro, fusta, escombraries i enderrocs. En aquest sentit, també es poden sol·licitar els seus serveis de buidatges en casos on es produeixen incendis, inundacions i es fa present la síndrome de Diògenes. Fins i tot, quan es realitzen reformes d’obres.

És important esmentar, buidat de pisos en Mosqueroles és una empresa completament homologada, compta amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les exigències de les normes legals. La seva atenció és la millor, doncs sempre és directa i personalitzada per brindar assessoria i el respatller que tots els clients necessiten.

Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a casos d’urgència. D’altra banda, com un dels seus millors beneficis, ofereixen els preus més baixos i econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Fan lliurament de la corresponent factura.

Com a serveis extres, poden netejar, desinfectar i pintar amb els millors resultats, això amb prèvia sol·licitud del client. A més aquesta assistència resulta ideal en casos quan es vol llogar o vendre, doncs els espais queden en les seves millors condicions.

Destaca la seva responsabilitat en matèria ambiental, doncs s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat de que siguin reciclats, segons les característiques de cada material. Per sol·licitar el pressupost, solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari, també comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Mosqueroles, 08479.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button