Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Multes per deixar mobles en el carrer a Barcelona

T’has preguntant els efectes o conseqüències de deixar mobles als carrers de Barcelona? Algunes persones tenen aquest costum, sense saber els riscos que poden córrer. I si el cas és que t’has trobat un moble aparentment en bon estat tirat, has de tenir molta cura a prendre’l. No obstant això, aquí t’expliquem tot sobre les multes i tràmits legals que comporten aquest tipus d’accions tan comunes.

Tot sobre deixar mobles a la carrers de Barcelona

Potser s’ha tornat comú rebutjar els mobles vells al carrer, perquè algú més els reutilitzi. Tanmateix, això podria portar resultats negatius a la butxaca de qui els deixa al carrer. És probable que se t’hagi passat per la ment deixar al carrer aquest moble que tant t’agrada però que té alguna avaria o defecte. És moment que t’assabentis tot el que comporta deixar-los al carrer perquè ho pensis millor.

Està penalitzat

Si abans no ho creies, l’acció de deixar mobles o trasts vells tirats al carrer està penalitzat per les autoritats. El que comporta a crear multes amb diferents sumes per als qui fan això. Així que has de tenir això present si desitges deixar alguna cosa per allí al carrer.

Desconsideració al medi ambient

Segur estaràs d’acord que deixar mobles en carrer, és una acció que promou la contaminació i l’ambient no es veuria tan agradable com deuria. Per això, abans que et passi això per la ment, pensa-ho millor si vols veure els carrers destruïts i sense vida amb trasts vells.

Multes

Les multes són un aspecte que ha de preocupar-nos especialment, si sabem que farem una cosa penalitzada. Quant a deixar els mobles i trasts al carrer, depenent de la grandària i si és enxampat en el moment, poden arribar a valer fins als 1500 euros.

Evitar haver de pagar multes per mobles al carrer

Després de conèixer les dificultats que poden presentar-se si t’arrisques a deixar els teus mobles al carrer, és probable que desitgis optar per altres mitjans per a desfer-te d’ells. D’una banda, pots contractar serveis privats per a la recollida dels teus mobles i d’aquesta manera evites que et multin
També pots esperar que passin els serveis de l’ajuntament i d’aquesta forma estalviar-te haver de portar els teus mobles fins a cert lloc. No oblidis que el millor mantenir els carrers de Barcelona en perfecte estat, lliures de trasts vells i deteriorats.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button