Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Muntanyola

Quan es tracta del buidatge d’algun immoble, la millor alternativa és acudir al servei d’una empresa seriosa, confiable i responsable, com a buidatge de pisos Muntanyola. Ells resolen qualsevol inconvenient, realitzen el treball amb la major eficàcia i està en la capacitat d’evadir tot tipus de contratemps.

Els seus principals objectius s’enfoquen en el buidatge de cases, oficines, habitacions, restaurants, parcel·les, hotels, col·legis, fàbriques i naus industrials. Retiren mobles, estris, electrodomèstics, parts de computadores danyades, màquines deteriorades o fora de servei. Igual que restes de jardineria, deixalles de paper, plàstic, fusta, cartró i enderrocs.

buidatge de pisos

En suma, ofereixen atenció personalitzada al client, a través de l’assessoria, lliurament del respectiu pressupost, i resolució d’inconvenients i respostes a totes les inquietuds. Ells es dirigeixen directament fins al lloc, una vegada s’hagin contractat els seus serveis. Sempre en el menor temps possible i durant els 365 dies de l’any.

Fins i tot, en menys de 24 hores, realitzen labors de buidatge caracteritzats per alguna urgència. Buidatge de cases a Muntanyola, són una empresa que posseeix tots els certificats i els permisos que l’ajuntament exigeix, així que estan homologats.

Quant a la destinació de tots els objectes retirats, van a punts verds o abocadors autoritzats. Allí són tractats adequadament, amb la finalitat d’impedir la contaminació o qualsevol dany al medi ambient. Pel que fa als costos, destaquen que són els més econòmics del sector, a pesar que cada servei figura la cancel·lació d’una tarifa específica.

Entre altres coses, també desenvolupen treballs de pintura, neteja i desinfecció. Igual que desocupen espais, quan són envaïts per la coneguda síndrome de Diògenes. El qual es tracta de l’acumulació exagerada d’objectes i escombraries, arribant a ocupar propietats senceres.

Per accedir a la cotització dels serveis de buidatge de locals a Muntanyola, es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També visitar les seves oficines a Muntanyola, 08529 o millor encara, ingressar a la seva pàgina web i omplir allí el formulari. Sense importar la via triada, sempre serà atès pel personal disposat a respondre dubtes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button