Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Mura

Realitzar un buidatge és molt necessari en diferents situacions com quan es duen a terme reformes d’obres i es requereix retirar tots els enderrocs. També, als moments on es desitja posar en venda o lloguer una propietat, doncs és vital extreure tots els objectes que inquilins anteriors van deixar en el lloc, per tot això buidatge de pisos a Mura és el millor.

Ells són una empresa de buidatge especialista i la número 1 en el sector, doncs posseeixen el personal professional i més capacitat per desenvolupar aquests serveis. A més que estan homologats i al dia amb tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament per desenvolupar la feina de casa.

buidatge de pisos

Una vegada se sol·liciten, acudeixen fins a pisos, oficines, habitacions, garatges, xalets, restaurants, bars, col·legis, hospitals, hotels, locals comercials, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes que retiren són mobles vells, taulons, roba, catifes, estris, parts de computadores, electrodomèstics que no serveixen i màquines fora de funcionament. També, enderrocs, escombraries, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic i deixalles de jardineria.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges en menys de 24 hores, per respondre a sol·licituds d’urgència. Com a serveis extres realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, fins as fan presents en casos d’inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes.

És important esmentar, que buidat de pisos a Mura té un gran sentit de la responsabilitat amb la cura del medi ambient i és per aquesta raó que porten tots els objectes retirats fins a punts verds on reben el tractament propici amb finalitats de reciclatge.

Al mateix temps, els seus preus són els millors del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, és a dir, que ofereixen els millors serveis de buidatge a canvi de preus insuperables, sens dubte que és una excel·lent combinació.

Així que si desitges accedir al teu pressupost, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. També pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Mura, 08278.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button