Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Navarcles

La realització d’un buidatge és una tasca que requereix de certa planificació, doncs és aquesta la que permet que tot es doni en les millors condicions. Encara que aquesta organització es pot convertir en una labor amb un gran nombre de detalls que atendre, així que el millor és contractar una empresa que s’encarrega de tot, com a buidatge de pisos Navarcles.

En ells es troba el servei d’un grup de professionals, tots molt bé capacitats i dirigits per un extraordinari sentit del compromís i la responsabilitat. El seu principal objectiu és brindar l’assessoria que el client requereix, a través de l’atenció directa i personalitzada. Fins i tot s’encarreguen de resoldre qualsevol possible inconvenient que pugui sorgir en el servei de buidatge.

buidatge de pisos

En aquest sentit, estan a total disposició els 365 dies de l’any i tenen la capacitat de dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per solucionar casos d’urgència. A més, estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de les lleis i ajuntaments.

El seu servei se centra en el buidatge de cases, pisos, oficines, xalets, garatges, pensions, habitacions, restaurants, bars i locals comercials. Així com també hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes que retiren destaquen els mobles vells i electrodomèstics que estan danyats.

També teles, catifes, estris, parts de computadores que estan desactualitzades i màquines fora de funcionament, fins i tot materials com a paper, cartró, plàstic, ferro, fusta, igual que enderrocs i escombraries.

En aquest sentit, el buidat de pisos a Navarcles pot dur a terme el buidatge en llocs on es troben realitzant reformes d’obres, també on es produeixin incendis, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense cap tipus de control.

Pel que fa als seus preus, són els més baixos del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada per complet. Per sol·licitar el pressupost personalitzat, solament fa falta completar el formulari que està a la seva pàgina web, també es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Navarcles, 08270.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button