Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Navas

En buidatge de pisos Navas som la solució per desocupar la teva propietat. Ens encarreguem de treure tots els objectes, de manera fàcil, ràpida i sense causar cap tipus d’inconvenients als nostres clients o als seus veïns. Això gràcies a que som una empresa conformada per un conjunt de professionals.

Així que si posseeixes algun lloc a Navas, ja és moment de vendre o llogar. Una vegada ens contactis acudirem immediatament, amb la major responsabilitat i puntualitat fins al teu pis, casa, habitació, garatge, pensió, parcel·la, hotel o restaurant. Si posseeixes alguna empresa, fàbrica, o nau industrial també pots comptar amb nosaltres.

buidatge de pisos

De la mateixa manera, si el teu objectiu és la reforma o reconstrucció, allí estarem per realitzar el buidatge de cases. Així com també quan es presenten inundacions, incendis i l’acumulació excessiva d’objectes, coneguda com a síndrome de Diògenes.

Així mateix, duem a terme el retir d’enderrocs, restes de paper, plàstic, cartró i fusta. Electrodomèstics, parts de computadores, estris, roba, catifes, màquines que estan fora de servei, mobles vells i deixalles de jardineria.

Entre altres coses, en buidatge de pisos a Navas estem completament homologats. Comptem amb tots els requisits, certificats i permisos per dur a terme el nostre treball. Estem per servir-li tots els 365 dies de l’any i durant les 24 hores del dia. És a dir, que en cas que els nostres clients requereixin un servei de buidatge d’urgència, estarem allí per resoldre-ho.

Així com també qualsevol altre inconvenient que es pugui presentar en situacions regulars. Doncs una de les nostres principals metes és oferir una veritable atenció personalitzada als nostres usuaris. Busquem brindar-li la millor assessoria i crear un ambient de confiança.

És per això que en primer lloc, proporcionem un pressupost ajustat als requeriments o exigències establertes. En segon ordre, fem lliurament de la corresponent factura, una vegada culminem de desenvolupar el nostre treball. Quant als preus brindem els més econòmics del mercat.

Si desitges que et lliurem la cotització, pots ingressar a la nostra pàgina web i omplir el formulari. També cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les nostres oficines situades a Navas, 08670.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button