Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Odena

En Odena ja pots desocupar la teva propietat, sense importar la seva grandària o quantitat de coses a retirar. Això gràcies a que en aquesta bella localitat, es troben els professionals d’aquesta branca, ells són buidatge de pisos a Odena. L’única cosa que has de fer és que contactar-los i ells s’encarregaran de tot.

Per exemple, una vegada siguin sol·licitats es dirigeixen fins al teu espai amb la major puntualitat i responsabilitat. Brinden l’assessoria corresponent i busquen resoldre qualsevol mínim inconvenient que pugui sorgir durant el procés, doncs desitgen que els seus clients tinguin la cura més gran i tranquil·litat per a ells.

buidatge de pisos

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i compten amb capacitat per dur a terme buidatges en menys de 24 hores, això amb la finalitat de respondre a sol·licituds d’urgència. D’igual manera, estan homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

Fins i tot, buidat de cases en Odena ofereixen altres serveis com a neteja, desinfecció i pintura, encara que de manera secundària i amb prèvia sol·licitud del client. També es fan presents en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes que es tracta de l’acumulació d’objectes sense mesura, fins a envair els espais.

Ara bé, els llocs on buidat de pisos Odena presta els seus serveis són cases, oficines, bars, restaurants, pisos, habitacions, garatges, parcel·les, fàbriques, empreses vàries, naus industrials, hotels, hospitals, col·legis, entre altres.

És important esmentar que tots els materials retirats són portats fins a punts verds perquè siguin reciclats i així evitar danys en el medi ambient. Aquests objectes són mobles vells, taulons, parts de computadores, màquines fora de servei com a aires condicionats i electrodomèstics que ja no serveixin.

Igualment, estris, roba, catifes, fusta, ferro plàstic, paper, cartró, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Quant als preus, totes les seves tarifes són les econòmiques i accessibles del mercat, a pesar que cada sol·licitud o assistència ha de ser cancel·lada íntegrament.

Si vols accedir al teu pressupost, solament comunica’t als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, visita les oficines situades en Odena, 08711 o completa el formulari que es troba a la pàgina web, proporcionant la informació sol·licitada.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button