Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olesa De Bonesvalls

Una empresa amb una inigualable qualitat de servei és buidatge de pisos Olesa de Bonesvalls, ells desocupen qualsevol espai sense cap tipus de problema i sempre ofereixen els millors resultats. Solament es tracta de contactar-los i ells fan tot el treball.

En primer lloc, posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons ho estableixen les normatives legals, així que estan completament homologats. El seu servei es tracta de buidatge de cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, restaurants, bars, parcel·les, pensions i xalets.

buidatge de pisos

També duen a terme els seus treballs en llocs de major grandària com a naus industrials, fàbriques, empreses de qualsevol tipus, col·legis, hospitals i hotels. En tots realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, estris, catifes, teles, taulons i electrodomèstics danyats.

Així com també parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. És important esmentar la destinació de tots aquests objectes, doncs buidat de pisos a Olesa de Bonesvalls s’encarrega de portar-los fins a punts buidatge o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats.

És d’aquesta forma com s’evita causar un dany en el medi ambient. Ara bé, aquesta empresa també es caracteritza per l’excel·lent atenció al client, sempre directa i personalitzada, per la seva extraordinària disponibilitat els 365 dies de l’any i la seva capacitat de fer buidatges en menys de 24 hores.

Com si fos poc, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada. També fan lliurament de la factura respectiva quan culminen els treballs. Com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre amb els millors materials.

Destaca la seva disponibilitat per oferir els serveis de buidatge en casos d’incendis, inundacions, quan es realitzen reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes. Ara bé, per sol·licitar el pressupost que s’ajusta a les necessitats personals, solament és necessari ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

Altres formes d’obtenir més informació són comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Olesa de Bonesvalls, 08795. Allí sempre està el personal disposat a respondre totes les preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button