Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olesa De Montserrat

Quan es tracta de treballs de certa complexitat, el millor és deixar-ho en mans de gent professional, tal és el cas del buidatge d’alguna propietat. En aquest sector els millors són buidatge de pisos Olesa de Montserrat. Ells són una empresa sòlida, amb un servei de qualitat i un fort compromís quant a cadascun dels seus clients.

Això es percep en el tracte que tenen amb cadascun. A tot moment busquen mantenir l’atenció personalitzada i resoldre qualsevol dels inconvenients que puguin presentar-se durant el buidatge. Brindant solucions ràpides i efectives. Fins i tot, estan en total disposició les 24 hores del dia, per a qualsevol buidatge d’urgència.

buidatge de pisos

També els 365 dies de l’any. En suma, són una empresa completament homologada, compten amb els certificats, permisos i requisits que els ajuntaments exigeixen. En aquest ordre d’idees, retiren enderrocs, mobles, electrodomèstics, parts de computadores, màquines danyades, roba, restes de plàstic, paper, cartró i fusta.

Oferim el servei de buidatge de cases, oficines, pisos, garatges, habitacions, locals comercials, fàbriques i naus industrials. En suma, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud del client. Quant a les tarifes, cada prestació és equivalent a una suma específica, no obstant això tots els seus preus són els més baixos del mercat.

Un altre gran punt a favor seu, és que tenen un gran sentit ambientalista. Per això, porten tots i cadascun dels objectes a punts verds on reben el tractament adequat per al seu reciclatge o reutilització. En defecte d’això, són transferits fins a abocadors amb la respectiva autorització. D’aquesta forma, eviten la contaminació i qualsevol altre impacte negatiu en l’ambient.

Si es vol, es pot accedir al pressupost. Per rebre-ho solament fa falta ingressar a la pàgina web de buidatge de pisos a Olesa de Montserrat, allí es troba un formulari a omplir. També és vàlid comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Olesa de Montserrat. 08640.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button