Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olivella

Si et preocupa el buidatge del teu espai, ja no té per què ser així, doncs para això pots comptar amb l’excel·lent servei d’una empresa especialista en el sector. Ells són buidatge de pisos a Olivella, on s’ocupen de tot el procés i de resoldre qualsevol possible inconvenient.

Així mateix, són una empresa homologada que compta amb tots i cadascun dels certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament. Estan a la teva sencera disposició els 365 dies de l’any i ofereixen buidatges en menys de 24 hores, per als casos d’urgència.

buidatge de pisos

Els espais on es desemboliquen són cases, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, parcel·les, hotels, hospitals, col·legis, restaurants, locals comercials, empreses vàries, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes a retirar, destaquen els mobles vells, estris, roba, catifes, parts de computadores, màquines fora de servei i electrodomèstics.

Igual que fusta, cartró, paper, plàstic, ferro, enderrocs, escombraries i restes produïdes en treballs de jardineria. Fins i tot, buidat de pisos a Olivella s’encarrega de portar tot això fins a punts verds o abocadors on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge. D’aquesta forma s’impedeix ocasionar danys en el medi ambient.

Entre altres coses, aquesta empresa també presta els seus serveis de buidatge en situacions d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres. Com a serveis secundaris fan treballs de neteja, desinfecció i pintura, sempre que el client ho sol·liciti.

Quant als preus, buidat de pisos a Olivella és insuperable, doncs a pesar que tots els serveis han de ser cancel·lats, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. És important ressaltar que fan el pressupost amb base en les teves necessitats i exigències.

Per obtenir-ho, solament has d’accedir a la pàgina web i omplir el formulari que allí trobaràs. També, és vàlid comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Olivella, 08818. Allí rebràs la millor atenció de mà de tot el personal, qui respondrà els teus dubtes i interrogants i et donarà el respatller necessari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button