Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olost

Ja no et preocupis per aquests espais plens d’objectes que no necessites i que ja és moment de buidar, solament has de deixar tot en mans de l’excel·lent servei de buidatge de pisos Olost, ells faran el treball amb garantia dels millors resultats, en el menor temps possible.

Aquestes grans qualitats de l’excel·lent equip pel qual estan conformats, un grup de professionals sempre amb la millor disposició d’ajudar, brindar assessoria i respondre a qualsevol inquietud, fins i tot donen solucions als problemes que puguin sorgir en el procés.

buidatge de pisos

Així mateix, són una empresa de buidatges homologada, és a dir, que compten amb tots els certificats, permisos i requisits exigits per les lleis i els ajuntaments. Tenen una increïble disponibilitat, doncs treballen els 365 dies de l’any, fins a poder resoldre buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Els espais que desocupen són pisos, oficines, cases, xalets, garatges, habitacions, parcel·les, pensions, restaurants, locals comercials, naus industrials, hotels, hospitals, col·legis i fàbriques. Aquesta gran amplitud també és oferta quant als objectes que retiren, per exemple, mobles vells, taulons, estris, roba, catifes i teles.

Així com també parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, electrodomèstics que no serveixen, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i certs materials com a cartró, paper, plàstic, ferro i fusta. Destaca que tot és portat fins a punts verds amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats.

En aquests llocs reben el corresponent tractament i això permet evitar que es causin danys en el medi ambient. Entre altres coses, buidat de pisos a Olost ofereix altres serveis com a neteja, desinfecció i pintura, encara que sempre de forma secundària i han de ser prèviament sol·licitats.

Cal destacar, cadascun dels serveis de buidatges contractats han de ser completament cancel·lats, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, fins al lliurement de la factura corresponent.

Per sol·licitar el pressupost, solament s’ha de visitar les oficines situades a Olost, 08516 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Encara que el mètode més senzill és ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí completar el formulari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button