Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olvan

Necessites realitzar un buidatge, però no saps com? És normal que sorgeixin aquest tipus d’interrogants. D’una banda, és una tasca que pot ser complexa. Per un altre, permetre l’entrada de persones desconegudes a qualsevol propietat, pot resultar complicat. No obstant això, a Olvan es troba una empresa ideal per a això, buidatge de pisos a Olvan.

Ells són professionals en aquesta àrea, confiar en el seu excel·lent treball resulta la millor alternativa. Quan es contracten els seus serveis no hi ha inconvenients que no es puguin resoldre. Són una empresa homologada, posseeixen tots els permisos i certificacions corresponents. En suma, compten amb un alt sentit de la responsabilitat i el compromís.

buidatge de pisos

Així que es pot comptar amb ells els 365 dies de l’any, sense importar l’època. Sempre estan disposats a recolzar als seus clients, per això també duen a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. El seu camp de treball són cases, pisos, oficines, restaurants, bars, garatges, habitacions, hotels, col·legis, hospitals i fàbriques.

Retiren mobles vells, roba, catifes, estris, electrodomèstics, màquines fora de servei i parts de computadora. També restes productes del treball en jardins, enderrocs i materials com a plàstic, cartró, fusta i paper.

Cal destacar, que buidat de pisos a Olvan es fa present en inundacions, incendis o reformes d’obres, per també realitzar labors de buidatge. Igual que quan sorgeixen situacions com la coneguda síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació de forma incontrolada, d’escombraries i objectes diversos.

A l’una, realitzen serveis de neteja i pintura i són responsables amb l’ambient. És per això que porten tot el retirat fins a punts verds o abocador autoritzats, per al seu respectiu tractament. Si desitges tenir el teu pressupost, cal esmentar que cada servei implica la cancel·lació d’una tarifa en específic.

No obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. Aposten pel millor servei a canvi de preus baixos. Ara bé, la cotització es rep omplint el formulari a la pàgina web de l’empresa. També cridant als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant-les oficines situades a Olvan, 08611.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button