Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Olzinelles

Quan sorgeixi la necessitat de realitzar un buidatge, gens millor que recórrer als serveis d’una empresa de buidatges especialitzada, amb personal professional i la millor atenció a tot moment. Són senzillament l’empresa número 1 en tot el sector, així que no et preocupis i contacta’ls, ells són buidatge de pisos Olzinelles.

Des del primer moment, notaràs la seva qualitat per proporcionar la millor atenció, de forma personalitzada, perquè el client se senti assessorat. Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden realitzar buidatges en menys de 24 hores, per respondre a situacions d’urgència.

buidatge de pisos

Així mateix, són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos exigits al dia. Els llocs on s’exerceixen són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, naus industrials, fàbriques, restaurants, empreses vàries, hospitals, hotels, entre altres.

Objectes que retiren durant el servei de buidatge es troben mobles vells, taulons, electrodomèstics, estris, màquines fora de servei, roba, catifes, parts de computadores, plàstic, fusta, cartró, paper, ferro, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs.

També realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que de manera secundària i amb prèvia sol·licitud del client. També es fan presents en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Fins i tot, tenen un alt sentit de la responsabilitat quant a la cura del medi ambient.

Per això, porten tots els objectes retirats fins a punts verds on reben el tractament adequat amb la finalitat de reciclar, d’aquesta manera s’evita causar un dany ambiental. Quant als preus, buidat de pisos en Olzinelles també són els millors, ja que a pesar que tots els serveis han de ser cancel·lats, les tarifes són les més econòmiques de tot el sector.

Si vols obtenir el teu pressupost, és molt simple, solament ingressa a la pàgina de l’empresa i completa el formulari. També, és molt vàlid comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines directament, aquestes estan situades en Olzinelles, 08014. Cal destacar, que una vegada finalitzats els serveis fan lliurament de la factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button