Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Ordal

Si necessites desocupar el teu espai, no et preocupis i contacta immediatament a buidatge de pisos Ordal, la millor empresa de tot el sector i la número 1. Qualsevol moment és indicat per sol·licitar el pressupost i obtenir tota la informació relacionada amb els seus excel·lents serveis.

Cal destacar, que aquesta cotització s’ajusta a les necessitats de cadascun dels seus clients, per obtenir-ho solament cal completar el formulari que es troba a la seva pàgina web i posteriorment, ells ho enviaran.

buidatge de pisos

Ara bé, buidat de pisos en Ordal es caracteritza per ser una empresa homologada, que compta amb tots els requisits, certificats i permisos al dia. També ressalta per l’atenció de qualitat que reben els seus clients, sempre és personalitzada, ja que es preocupen per brindar-li tota l’assessoria i respatller que necessiten.

Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i en cas de presentar-se buidats d’urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores. Així que qualsevol dia o moment es poden sol·licitar per al buidatge de cases, xalets, pisos, oficines, habitacions, pensions, garatges, parcel·les, restaurants i bars.

Així com també hospitals, col·legis, hotels, naus industrials i fàbriques. En tots aquests llocs realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats i parts de computadores que estan desactualitzades. També estris, teles, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

Fins i tot, extreuen paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. És important esmentar, que l’empresa s’encarrega de portar tots aquests objectes fins a punts verds o abocadors perquè siguin sotmesos a processos adequats i puguin ser finalment ser reciclats. Aquesta gran acció impedeix danys en el medi ambient.

Pel que fa a altres serveis, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. En aquest sentit, cada assistència ha de ser cancel·lada per complet, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat.

Així que no esperis més i gaudeix de tots els excel·lents serveis d’aquesta empresa de buidatges i obtingues el teu buidatge en el menor temps possible i de la millor manera. Obtingues més informació visitant les seves oficines en Ordal, 08227 o a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button