Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Orpi

Quan requereixis d’un buidatge, gens millor que recórrer als serveis de la millor empresa, buidatge de pisos Orpi. Són el grup principal de tot el sector, doncs les seves assistències són sempre de qualitat i busquen la major tranquil·litat de tots els seus clients.

Des del primer moment en què es contacten, ofereixen una atenció personalitzada, ja que els seus objectius són prestar assessoria a tots. Fins i tot, estan disponibles per prestar els seus serveis els 365 dies de l’any, fins a realitzar buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència.

buidatge de pisos

A més, estan completament homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos corresponents. Els espais que desocupen són pisos, oficines, cases, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, bars, locals comercials, fàbriques i naus industrials.

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds, on reben el tractament amb finalitats de reciclatge. D’aquesta manera no es causen danys en el medi ambient, per contra, es contribueix a la seva cura. Cal destacar, que de manera secundària netegen, desinfecten i netegen, si el client així ho sol·licita.

Pel que fa als materials o objectes que extreuen són molt diversos, estris, enderrocs, escombraries, restes de jardineria, mobles vells, taulons, roba, catifes, neveres, assecadores, cuines i altres electrodomèstics que estiguin fora de servei. També, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper. Així que tant en inundacions, incendis, síndrome de Diògenes i reformes d’obres, aquesta gran empresa de buidatges es fa present.

Quant als seus preus són els més econòmics i accessibles del mercat, a pesar que cada sol·licitud o prestació ha de ser cancel·lada. Com a part de la seva excel·lent assistència, buidat de pisos en Orpi, fa lliurament d’un pressupost que com si fos poc, s’ajusta a les necessitats i requeriments del client.

Per obtenir-ho, solament cal ingressar a la pàgina web i completar el formulari que allí es troba. També és viable comunicar-se a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines situades en Orpi, 08787. També lliuren la factura corresponent, una vegada hagin finalitzat els seus treballs de buidatge.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button