Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Orrius

Un buidatge pot ser la tasca més simple, sempre que es deixi tot en mans de buidatge de pisos Orrius. Ells fan que tot sigui senzill, a més que faciliten negociacions com a lloguers o vendes, doncs els resultats de les seves desocupacions són els millors.

No importa el dia en què es requereixin els seus serveis, doncs treballen els 365 dies l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència si el client així ho necessita, el millor és que tot ho efectuen en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Així mateix, són una empresa homologada, ja que posseeixen cada requisit, permís i certificat, segons ho estableixen les lleis i ajuntaments. El seu servei és el millor, a causa que ofereixen l’atenció més personalitzada possible i sempre tracten de donar la major assessoria i resoldre fins al més mínim inconvenient en cas de presentar-se.

Els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, naus industrials, fàbriques, empreses de qualsevol tipus, restaurants, bars, hotels, col·legis i hospitals.

Pel que fa als objectes que buidat de pisos en Orrius extreu, es troben els mobles vells, electrodomèstics, parts de computadores, màquines fora de servei, estris, taulons, catifes i teles. També enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a cartró, paper, plàstic, ferro i fusta.

Quant a la destinació de tots els objectes, no hi ha de quins preocupar-se, doncs ells s’encarreguen de portar-los fins a punts verds o abocadors. En aquests llocs reben el tractament adequat perquè siguin finalment reciclats. Aquesta mesura permet cuidar el medi ambient i contribuir a la seva preservació.

Entre altres coses, aquesta empresa també duu a terme alguns serveis extra, com a neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia i vaca una representa el pagament d’una suma determinada. A pesar que tot representa una suma determinada, els preus de buidatge de cases Orrius són els més accessibles del mercat.

Així que no ho pensis més i sol·licita el teu pressupost amb solament completar el formulari que es troba a la seva pàgina web, també és vàlid visitar les oficines en Orrius, 08317 o comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button