Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Palafolls

En l’agradable localitat de Palafolls es pot trobar una empresa sòlida, amb gran sentit de la responsabilitat, el servei i la qualitat, quant a buidatges. Ells són buidatge de pisos a Palafolls i estan disponibles per servir-li en qualsevol època de l’any.

Són professionals en els qui confiar, estan homologats i posseeixen els permisos i certificats corresponents, que exigeixen les lleis i els ajuntaments per al compliment del seu treball. El seu servei s’enfoca en l’atenció personalitzada al client i la resolució dels seus inconvenients. Es dirigeixen fins a cases, pisos, parcel·les, habitacions, garatges, locals comercials i fàbriques.

buidatge de pisos

Fins i tot, presten els seus serveis de buidatge en casos de la síndrome de Diògenes, inundacions i incendis. Retiren mobles vells, màquines danyades, electrodomèstics, estris, catifes, roba, restes originades de treballs de jardineria i enderrocs. També materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

També presten atencions quant a neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho sol·licita. Quant a la destinació de tots els materials que són retirats, es porten fins a punts verds. Aquests són llocs on cada material és sotmès a un procediment específic, amb la finalitat de reciclar o reutilitzar. Això permet eliminar o evitar la contaminació i la deterioració mitjana ambiental.

Quant als costos, les tarifes depenen de cada servei sol·licitat, doncs tots tenen un preu específic per cancel·lar. En contrast, són els més baixos i econòmics de tot el sector. Si desitja accedir al seu pressupost en buidatge de pisos a Palafolls, ofereixen un formulari, per omplir a la seva pàgina web.

També és vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Palafolls, 08689. Allí tot el personal estarà disposat a atendre-li i respondre les seves inquietuds.

A més, aquesta empresa de buidatge labora els 365 dies de l’any. També durant les 24 hores del dia, és a dir que quan es requereixen buidatges d’urgència, ells són els millors. Si vol llogar, vendre o realitzar alguna reforma, no dubti a contactar-los. Tindrà els millors resultats, en el menor temps i per la cancel·lació de la tarifa més barata, no es penedirà.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button