Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Palau-Solita

Realitzar un buidatge d’alguna propietat pot ser un treball molt complex, agotador i llarg, excepte si es compta amb els professionals indicats, com a buidatge de pisos Palau-Solita. En ells trobaràs el major respatller més el servei de major qualitat, doncs el seu servei és simplement el millor.

Són una empresa compromesa, confiable, responsable i puntual, doncs es dirigeixen immediatament al lloc, una vegada s’hagin fixat les pautes del servei. Els espais on es desemboliquen són cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, pensions, garatges, hotels, hospitals, col·legis, bars, restaurants, fàbriques i naus industrials.

buidatge de pisos

Quant al material o objectes que retiren es troben els estris, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, cartró, paper, plàstic, ferro. També electrodomèstics que ja no funcionen com a rentadores, assecadores, neveres i màquines deteriorades com a aires condicionats.

Es precís assenyalar que buidat de pisos en Palau-Solita, està disponible els 365 dies de l’any, fins i tot realitzen buidatges en menys de 24 hores, per atendre els casos d’urgència. De la mateixa manera acudeix en situacions molt particulars com a incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

També netegen, desinfecten i pinten, sempre que el client ho sol·liciti, doncs aquestes són assistències secundàries. Pel que fa als preus, tots són els més accessibles del mercat, a pesar que cada prestació ha de ser pagada íntegrament. Entre altres coses, ressalta la responsabilitat de buidatge de cases en Palau-Solita, en referència a cura del medi ambient.

Per impedir els danys en ell, l’empresa porta tot el material retirat fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin tractats i posteriorment reciclats. Finalment, pots obtenir el pressupost que s’ajusti a les teves necessitats o exigències. Per a això solament has d’ingressar a la pàgina web i omplir el formulari.

Altres alternatives són comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Palau-Solita, 08184. Allí rebràs la millor atenció de tot el personal, els qui estan esperant per tu per brindar-te la millor assessoria i respondre a totes les seves preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button