Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Palleja

Ja no esperis més i sol·licita el millor servei de desocupació a càrrec de buidatge de pisos Palleja, ells són l’empresa capdavantera en el sector, gràcies al seu excel·lent servei, atenció i preus. A més que compten amb anys d’experiència i una reconeguda trajectòria, són sens dubte els indicats quan s’esperen resultats de qualitat.

Un dels seus principals trets és que estan completament homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les normes de lleis i ajuntaments. L’atenció que ofereixen és una de les seves millors qualitats, doncs és directa i personalitzada, ja que es proposa brindar l’assessoria necessària i respondre a qualsevol contratemps que es produeixi durant la feina de casa de buidatge.

En aquest sentit, perquè els clients sempre rebin la millor atenció, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Ara bé, una vegada es contractin, amb la responsabilitat i puntualitat que els defineix, es dirigeixen fins a cases, pisos, oficines, garatges, habitacions, restaurants, parcel·les i pensions.

buidatge de pisos

Així com també, bars, col·legis, hospitals, hotels, empreses vàries, naus industrials i fàbriques. En aquests espais, realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, estris, teles, catifes, roba i electrodomèstics com a neveres, rentadores i assecadores, que estiguin danyats.

Igual que parts d’ordinadors obsolets, màquines fora de servei, taulons, deixalles de jardineria, materials com a plàstic, cartró, paper, fusta, ferro i enderrocs. Tot això és reciclat, doncs l’empresa s’encarrega de portar-ho fins a punts verds o abocadors on reben el tractament adequat per a tal fi.

Cal destacar, es pot comptar amb els serveis de buidatge de pisos en Palleja, en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes o quan es realitzen reformes d’obres. Un dels millors avantatges és que tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei ha de ser abonat íntegrament.

Ja pots sol·licitar el teu pressupost, amb solament ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí completar el formulari per a tal fi. En defecte d’això, cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Palleja, 08780.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button