Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Per què desmuntar els mobles vells per a comprar nous?

Al pas dels anys els mobles solen envellir i al seu torn poden sofrir deterioracions, causant molèstia als seus amos pel mal aspecte que causen a la decoració de l’habitatge.

Adquirir mobles nous té la particularitat d’oferir major comoditat, sentint-se confortables en arraulir-se o asseure’s després de llargues hores de treball i voler descansar en la nostra llar.

Existeixen múltiples raons a considerar en desmuntar els mobles vells i comprar nous, en aquest article vam mostrar la necessitat d’innovar l’immobiliari de la nostra llar per a atorgar grans canvis a les nostres vides.

Per què comprar mobles nous?

Les persones sempre pensen a efectuar canvis en la seva llar, adquirint mobles nous que li donin un nou estil i reflecteixi aquest atractiu que se li vol donar a l’habitatge.

Necessitem mobles per a una vida més còmoda, ja que els usem a emmagatzemar, asseure’ns i dormir. Anem més enllà del bàsic, també és aquí per a expressar el nostre sentit de l’estil, i a mesura que les nostres necessitats i circumstàncies de vida canvien, igualment ho fan els nostres mobles.

Abans de realitzar el canvi de mobles, resulta convenient el conèixer les raons de realitzar una bona compra, coneix quins són:

Obtenir major comoditat

Amb el pas del temps els mobles solen envellir i sofrir danys pel seu ús, tornant-se un utensili que pugui causar molèsties en els usuaris. Adquirir un moble nou pot resultar més còmode, tenint tots els seus materials embuatats i en perfectes condicions.

Tots necessitem mobles còmodes, adaptats a les diferents necessitats, un sofà amb un seient menys profund que s’adapti a la teva altura, aquells que aguantin un pes considerable, sent més robustos i amples.

Combinar amb la decoració de la llar

Realitzar un canvi de decoració en la llar porta amb si una renovació en estil i d’adaptabilitat als nous temps als enfocaments decoratius de cada persona, per això resulta perfecte adaptar els mobles als diferents temes i combinacions de colors de la llar.

En el mercat s’aconsegueixen diferents enfocaments en els mobles, cadires, butaques, sofàs, taules dissenyats segons sigui la característica de l’usuari, modern, avantguardista i tradicional, depenent de l’estil que hagis triat, l’important és que s’adapti a la combinació de tonalitats del disseny.
Depenent de la nova casa, segurament necessitaràs mobles de diferent grandària o estil. Si has afegit una habitació o efectuat una remodelació, pot ser que necessiti mobles addicionals o que responguin a una necessitat diferent depenent de la raó de l’espai addicional.

Durabilitat als mobles

Adquirir un nou moble ofereix tenir durabilitat per un major temps, sobretot en aquells que són elaborats amb materials d’extraordinària qualitat, permetent que suportin la seva usabilitat, qualsevol vessament i els diferents inconvenients ocorreguts en ells.

Resulta molt important assegurar-se de la durabilitat dels mobles, això permetrà garantir la teva inversió i tenir-los per un temps prolongat.
Esperem aquests consells serveixin perquè prenguis la decisió d’adquirir uns mobles nous i desmunts els vells que tinguis en la teva llar!

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button