Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Perafita

Quan es pensa llogar o vendre alguna propietat, sempre és fonamental que el lloc estigui en les millors condicions, és aquí on es fa necessari el buidatge. Doncs s’han de retirar tots els objectes que possiblement van deixar els ocupants anteriors. No obstant això, pot ser un gran treball, però si es compta amb buidatge de pisos Perafita, resulta molt senzill.

Això es deu al fet que són una empresa conformada per un gran grup de professionals amb una excel·lent capacitació. Tots disposats a servir-li els 365 dies de l’any i fins i tot pots comptar amb ells en situacions d’urgència, ja que realitzen buidatges en menys de 24 hores. A més estan homologats, doncs compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

buidatge de pisos

Quant als espais específics on treballen es troben les cases, pisos, xalets, habitacions, oficines, garatges, parcel·les, pensions, habitacions, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, locals comercials, naus industrials i fàbriques.

D’allí retiren tot tipus d’andròmines, estris, roba, catifes, deixalles de jardineria, fusta, cartró, ferro, plàstic i paper. També, electrodomèstics que estan fora de servei, màquines danyades, mobles vells, taulons i parts de computadora. Fins i tot, tot és portat fins a punts verds o abocadors, perquè siguin sotmesos a diferents processos, amb la finalitat de reciclar.

D’aquesta forma, s’evita danyar el medi ambient. Com a serveis secundaris realitzen tasques de neteja, pintura i desinfecció, si el client així ho requereix. D’altra banda, brinden les seves assistències de buidatge en casos d’incendis, inundacions i reformes d’obres. Fins a quan es manifesta la síndrome de Diògenes.

Pel que fa a les tarifes, buidat de pisos a Perafita són igualment els millors, doncs a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat, tots els seus preus són els més baixos del mercat. Cal destacar, que una vegada finalitzats els serveis de buidatge fan lliurament de la corresponent factura.

Igual que el pressupost, si vols obtenir-ho, pots omplir el formulari que es troba a la pàgina web i allí omplir el formulari. També és vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Perafita, 08589. En qualsevol de les vies triades rebràs la informació que necessitis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button