Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Piera

Per a buidatge de pisos Piera no hi ha alguna desocupació que no pugui ser duta a terme, doncs són una empresa especialitzada i molt eficient en la prestació d’aquests serveis. El seu personal és un equip de professionals amb excel·lent formació i la més alta capacitat per desenvolupar tot el treball.

Sempre ofereixen l’atenció personalitzada que els seus clients esperen, és a través d’aquesta que brinden assessoria i s’encarreguen fins a del més mínim detall. Solament fa mancada contactar-los perquè es dirigeixin fins a qualsevol dels llocs on s’exerceixen com a cases, pisos, oficines, pensions, xalets, parcel·les, pensions, habitacions o restaurants.

buidatge de pisos

Així com hotels, hospitals, col·legis, bars, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. Pel que fa als objectes que retiren aquests poden ser mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, roba, catifes, teles i parts de computadores que estan desactualitzades.

Fins i tot, màquines danyades com a aires condicionats, enderrocs, escombraries i materials com a paper, plàstic, cartró, ferro i fusta. És important precisar, que buidat de pisos a Piera és una empresa homologada, que treballa els 365 dies de l’any i pot dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

També es pot comptar amb els seus serveis de buidatges en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es produeixen reformes d’obres. Com si fos poc, tenen capacitat de desenvolupar tasques de neteja, desinfecció i pintura, de forma secundària, solament han de ser sol·licitades de forma prèvia.

Un altre gran avantatge de contractar els seus serveis és que són una empresa de buidatge amb un fort compromís amb el medi ambient, és a dir que s’encarreguen de portar tot el retirat fins a punts verds o abocadors. En aquests llocs els objectes són sotmesos a processos o tractaments adequats per ser reciclats. És així com contribueix a cura del mitjà.

Quan es tracta de preus, tots són els més econòmics de mercat, a pesar que cada sol·licitud o assistència contractada ha de ser cancel·lada. Sol·licita el pressupost completant el formulari a la seva pàgina web o a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, també és vàlid visitar-los a Piera, 08784.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button