Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Pierola

A Pierola la desocupació d’un espai caracteritzada per dificultats, ja és cosa del passat. Avui es pot comptar amb l’insuperable servei de buidatge de pisos Pierola. Ells són una empresa especialitzada, que s’encarrega de cobrir o solucionar cada detall i ofereixen els seus serveis en el menor temps possible.

Solament cal contactar-los i ells arriben fins al lloc, sempre amb gran responsabilitat, puntualitat i compromís. Poden ser cases, oficines, pisos, xalets, locals comercials, restaurants, bars, col·legis, hospitals, parcel·les, pensions, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

buidatge de pisos

Aquesta versatilitat també s’expressa en els objectes que retiren com tot tipus d’andròmines, estris, catifes, teles, roba, taulons, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. En suma a objectes de major grandària com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores i màquines fora de servei.

Tot això té una destinació amigable amb el medi ambient, doncs és portat fins a punts verds o abocadors que posseeixen la deguda autorització, perquè a través de certs processos i tractaments puguin ser reciclats i així no causar danys o impactes negatius en el mitjà.

En buidatge de pisos a Pierola destaca sempre l’atenció de qualitat que ofereixen a cadascun dels seus clients, és a tot moment directa i personalitzada. També, estan homologats i compten amb tots i cadascun dels requisits, certificacions i permisos que els exigeixen les lleis i l’ajuntament.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden realitzar buidatges en menys de 24 hores, en situacions d’urgència. Fins i tot cobreixen casos d’incendis, inundacions, síndrome de Diògenes i reformes d’obres.

Quant als costos, totes les tarifes pero al buidat de cases a Pierola són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb una quantitat determinada. Finalment, pots sol·licitar el teu pressupost i ells ho faran amb base en les necessitats i exigències que tinguis.

Solament has d’ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí completar el formulari. Altres alternatives són cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Pierola.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button