Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Pineda De Mar

Si necessites desocupar el teu espai no dubtis a contractar els serveis d’una empresa que pugui realitzar-ho de la millor manera possible, per exemple, buidatge de pisos Pineda de Mar. Ells s’encarreguen de tot el procés i resolen qualsevol contratemps que es pugui presentar.

Una vegada es contacten, el seu personal molt bé capacitat es dirigeix fins a la teva casa, pis, oficina, xalet, habitació, garatge, pensió, parcel·la, restaurant, col·legi, hospital, hotel, bar, nau industrial i fàbrica. Allí realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics, màquines que estiguin fora de servei, taulons, catifes, roba, estris i parts de computadora.

buidatge de pisos

Igual que plàstic, ferro, fusta, paper i cartró. Cal destacar, que tot és portat fins a punts verds, on reben el tractament adequat, perquè finalment siguin reciclats i d’aquesta forma no causar danys en el medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos a Pineda de Mar, està disponible els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges en condicions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores. D’igual manera, tenen la capacitat de respondre de manera eficient a buidatges en situacions d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

D’igual forma, són una empresa de buidatge homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. Com uns altres dels seus serveis, encara que de manera secundària, realitzen labors de neteja, pintura i desinfecció. Encara que para això, han de ser demanats pels clients de forma prèvia.

En aquest ordre d’idees, totes les assistències sol·licitades han de ser cancel·lades amb quantitats específiques, en contrast, tots els preus són els més econòmics del mercat. Si ho desitges, pots accedir a un pressupost amb base en els teus requeriments, el procediment és molt senzill, solament has d’ingressar a la pàgina web de l’empresa i omplir el formulari que està allí.

També, comunicar-te als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Pineda de Mar, 08397. Tot el personal t’espera per atendre’t de la millor forma i donar resposta als teus dubtes i interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button