Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Poblenou

Desocupa qualsevol propietat amb tan sols contractar a buidatge de pisos Poblenou, l’empresa capdavantera del sector. Ells s’encarreguen de tot el procés, cuidant fins al més mínim detall, doncs són un grup de professionals amb un alt sentit de la responsabilitat i la puntualitat.

Ells presten el servei de buidatge en cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, bars, restaurants, hotels, col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques. A tots aquests llocs acudeixen amb el major compromís i retiren diferents objectes com a mobles vells, estris, taulons, teles, catifes i roba.

buidatge de pisos

També parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, electrodomèstics que es troben danyats, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Un punt de summa importància és que el client que tria a buidatge de pisos a Poblenou no té per què preocupar-se de la destinació d’aquests objectes.

Tots són portats per l’empresa fins a punts verds perquè rebin el tractament adequat i puguin ser reciclats, contribuint així a la conservació del medi ambient. Altres grans trets d’aquest grup de buidatge, és que estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos.

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden atendre situacions d’urgència, realitzant la desocupació en menys de 24 hores. Com si fos poc, l’assistència oferta és sempre personalitzada, així que brinden l’assessoria respectiva.

Fins i tot, es pot comptar amb buidatge de cases a Poblenou, en casos on es duen a terme reformes d’obres, també després d’incendis, inundacions i quan es fa present la complexa síndrome de Diògenes.

Ara bé, com a serveis secundaris netegen, desinfecten i pinten, però aquests serveis han de ser demanats de forma prèvia. En aquest sentit, cada assistència sol·licitada representa la cancel·lació d’una tarifa determinada, en contrast tots els preus són els més accessibles del mercat.

Així que si requereixes desocupar la teva propietat, no esperis més i tan solament demana el pressupost que s’ajusta a la teva necessitat, a través de la pàgina web. Solament completa el formulari que allí es troba, en defecte d’això visita les oficines situades a Poblenou o comunicat als números telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button