Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Polinya

Una empresa amb bases sòlides i un concepte molt bé definit, quant a la qualitat de servei que desitja prestar és buidatge de pisos Polinya. Els seus principis es fonamenten en l’atenció integral a tots els seus clients, començant per un tracte personalitzat i la respectiva assessoria. La seva línia de treball es regeix per la puntualitat, responsabilitat i immediatesa.

Aquesta empresa es dirigeix fins a pisos cases, oficines, xalets, col·legi, hospitals, fàbriques, naus industrials, entre altres. Una vegada en el lloc realitzen el retir de neveres, cuines, rentadores o qualsevol altre electrodomèstic. També maquinàries que es troben fora de servei, com a aires condicionats danyats.

buidatge de pisos

Igual que mobles vells, roba, estris, catifes, restes de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a cartró, paper, ferro i plàstic. Sense importar la quantitat d’objectes o la grandària del lloc, no existeixen limitacions per a buidatge de pisos en Polinya. Tot el personal està molt bé capacitat i es comprometen en la resolució de qualsevol contratemps.

A més, que posseeixen les eines i mecanismes necessaris. Tots aquests factors, més els anys de treball, els han portat a reunir una gran experiència i a consolidar-se com el número 1 en tot el sector del buidatge. Són gent amb un gran compromís i completament homologats. Ja que compten amb tots els instruments necessaris per dur a terme.

En suma, tenen la capacitat d’oferir altres serveis secundaris com els de neteja, desinfecció i pintura. Que en diverses oportunitats van molt bé, per retornar l’aparença impecable i en perfectes condicions a diferents llocs. Això és molt útil especialment, en aquells casos en els quals es requereix llogar o vendre.

Com si fos poc, contractar els serveis d’aquesta empresa permet despreocupar-se per la destinació de tots els objectes retirats. Doncs són portats a llocs on reben el degut tractament, amb la finalitat d’evitar algun dany o lesió en el medi ambient. Aquests llocs són punts verds o abocadors autoritzats.

Al mateix temps ofereixen els preus més econòmics. Per obtenir el pressupost solament fa falta ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari, cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O dirigir-se directament a Polinya, 08213.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button