Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Pontons

Quan desitgis posar la teva propietat en venda o lloguer, no dubtis a cridar a buidatge de pisos Pontons, doncs són l’empresa número 1 en el sector, compten amb una gran trajectòria i anys d’experiència que els han permès guanyar la confiança dels seus clients. A més, estan completament homologats.

Així que contractar els seus serveis de buidatge és garantia d’un treball de qualitat, on tot el personal molt bé capacitat a més, sempre s’ajusten per brindar la millor atenció. Amb la major puntualitat, es dirigeixen fins a cases, pisos, habitacions, pensions, oficines, xalets, parcel·les, restaurants, locals comercials, bars, fàbriques i naus industrials.

buidatge de pisos

Així mateix, realitzen el retir de mobles vells, estris, roba, catifes, taulons, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadora, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, plàstic, ferro, entre altres.

És important esmentar, que tot això és portat per buidatge de pisos a Pontons, fins a punts verds perquè rebin l’adequat tractament i puguin ser reciclats. D’igual forma, l’empresa està en total disposició els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

També, atenen casos d’incendis, inundacions, síndrome de Diògenes i reformes d’obres, així que no existeix buidatge que no puguin atendre. Com a serveis secundaris realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, molt propícies en casos de vendes i lloguers. Encara que han de ser sol·licitades de forma prèvia.

Pel que fa als preus, són els més econòmics del sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, amb un preu específic. De la mateixa forma, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada han culminat els seus serveis, com a mostra de la seva gran transparència i compromís.

En el mateix ordre d’idees, com a pas previ es pot fer la sol·licitud del pressupost, doncs l’empresa ho realitza amb base en les exigències i requeriments dels seus clients. El procediment és simple, solament es tracta d’accedir a la pàgina web i allí omplir el formulari, subministrant la informació que indiquen. També, cridant als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitant les oficines a Pontons, 08738.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button