Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Prats De Lluçanes

Si es tracta de buidatge d’espais, existeix un gran nombre d’empreses que ofereixen el servei. Però quan es requereix del servei de major qualitat, la millor opció és buidatge de pisos Prats De Lluçanes, és la seva excel·lència, compromís i eficàcia les qualitats que els han portat a ser els líders en el sector.

Per exemple, estan homologats, això vol dir que compten amb tots els certificats, permisos i requisits que exigeixen les lleis i els ajuntaments. També tenen l’excel·lent disponibilitat els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta de casos d’urgència.

buidatge de pisos

Quant als espais que desocupen, aquests són cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, restaurants i bars. Fins a col·legis, hotels, hospitals i fàbriques, en tot realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades, catifes, teles i roba.

Així mateix, taulons, estris, enderrocs, deixalles de jardineria, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot és portat fins a punts verds o en defecte d’això abocadors, doncs és allí on reben el tractament corresponent perquè siguin reciclats.

Fins i tot, buidat de pisos a Prats De Lluçanes es fa present en casos d’incendis, inundacions, quan es presenta la síndrome de Diògenes i en les ocasions on es duen a terme reformes d’obres.

Com a serveis secundaris o extres, poden realitzar labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre amb resultats de qualitat i emprant els materials de màxima qualitat. També fan lliurament de la corresponent factura, una vegada culminen els seus serveis en el lloc.

Cada servei sol·licitat representa la cancel·lació d’una tarifa determinada, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat. Així que aprofita aquesta excel·lent oportunitat d’obtenir el teu buidatge al preu més baix.

Sol·licita el pressupost a través de la complementació del formulari que està a la seva pàgina web, també cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Prats De Lluçanes, 08513, on tot el personal sempre està amb la millor disposició de brindar informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button