Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Premia De Mar

El buidatge de pisos és un treball que encara que sembli senzill, pot ser una miqueta complex. En primer lloc, la quantitat d’objectes a retirar, més el gran pes que molts poden tenir. Seguit, que és probable que s’hagin de transferir a través d’escales o espais reduïts. Sense explicar que cal pensar la destinació de tots els materials. Però para això i més es pot comptar amb buidatge de pisos Premia De Mar.

Aquesta empresa té com a principal servei el buidatge de cases, oficines, xalets, pisos, bars restaurants, fàbriques, empreses, naus industrials, entre altres. S’ocupen de cada part del procés, comencen per donar l’assessoria corresponent, a través del tracte personalitzat i amable amb els seus clients.

buidatge de pisos

També, fan lliurament del pressupost ajustat a les necessitats de cada usuari. Seguidament, es dirigeixen fins a l’immoble i retiren des d’enderrocs, escombraries, restes del treball de jardineria i materials com a cartró, paper, plàstic, ferro i fusta. En suma a mobles vells, rentadores, assecadores, cuines i altres electrodomèstics.

Maquinàries fora de servei, roba, catifes i estris. Cal destacar, que busquen la resolució de cada mínim problema. Després d’efectuat tot el servei, fan lliurament de la corresponent factura. Fins i tot, compten amb altres serveis secundaris com a neteja i pintura, que també són duts a terme amb els millors productes.

Si es tracta d’inundacions, incendis o la síndrome de Diògenes, buidat de locals en Premia De Mar, també estan allí per resoldre-ho. Entre altres coses, estan homologats i al dia amb tots els permisos corresponents. De fet, són l’empresa que ocupa el lloc número 1 en el sector.

Quant als costos, cada servei sol·licitat és la cancel·lació d’un preu específic, no obstant això, són els més econòmics. Si desitja obtenir el pressupost de la mà d’aquesta empresa, el procediment és molt simple. Solament fa falta ingressar a la seva pàgina web i omplir allí el formulari.

O es pot acudir als seus nombres telefònics, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines en Premia De Mar, 08330. Tot el personal sempre està disposat a atendre les seves sol·licituds i respondre les seves inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button