Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Puig-Reig

Sempre és possible desocupar qualsevol immoble amb els millors resultats, doncs per a aquesta labor el buidatge de pisos Puig-reig és especialista. Aquesta empresa està formada pel millor equip de professionals, els qui posseeixen la millor capacitació i la millor disposició per servir a tots els seus clients.

Per aquesta raó, treballen els 365 dies de l’any i fins a atendre casos d’urgència, sobre aquest tema realitzen buidatges en menys de 24 hores. Cal destacar, són una empresa homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i els ajuntaments, per poder efectuar la feina de casa.

Ara bé, desocupen espais com a cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, xalets, habitacions i garatges. També col·legis, restaurants, bars, hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques. En tot ells realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, catifes, teles i roba.

buidatge de pisos

Igual que parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

D’altra banda, com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre emprant materials de la millor qualitat i obtenint resultats òptims. Si es tracta de preus, són sens dubte els millors, doncs a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, tots els preus són els més econòmics del mercat.

A més, fan lliurament de la corresponent factura, quan culminen els seus serveis en el lloc. Com si fos poc, ressalta la gran responsabilitat que posseeix buidatge de pisos a Puig-reig, en matèria de cura del medi ambient, doncs s’encarrega de portar tot fins a punts verds perquè siguin reciclats o reutilitzats, segons les característiques de cada material.

En situacions marcades per inundacions, incendis, la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres, també es pot sol·licitar l’insuperable servei d’aquesta empresa de desocupació.

Així que obtinguis la teva propietat desocupada amb solament contactar-los, el primer pas és accedir al pressupost, per a això solament és necessari ingressar al seu portal web i allí completar el formulari. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Puig-reig, 08692.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button