Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Puigdalber

Per a l’empresa buidatge de pisos Puigdalber no existeixen reptes que no siguin aconseguits. Doncs són un grup de professionals que estan en la constant cerca d’atendre totes les necessitats dels seus clients. Això els ha fet guanyadors de la seva confiança i la posició número 1 quant a aquest sector.

Per iniciar, són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos obligatoris. Compta amb els recursos humans millor capacitats, en suma a les eines necessàries. Com si fos poc, tenen un ampli camp de treball, entre els immobles en els quals duen a terme el seu treball, destaquen les cases, oficines, xalets, bars, restaurants, garatges i habitacions.

També, qualsevol tipus d’empresa, nau industrial o fàbrica. No importa la grandària del lloc, o la quantitat d’objectes a retirar. Aquests poden ser mobles vells, roba, catifes, estris, parts de computadora, electrodomèstics com a neveres, cuines i rentadores. També màquines deteriorades, escombraries, enderrocs i materials com a fusta, plàstic, paper i cartró.

buidatge de pisos

D’igual manera, brinden el pressupost segons els requeriments de cada client. Aquest es pot obtenir, amb solament omplir el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa. També és vàlid cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar-los directament en les seves oficines, en Puigdalber, 08797.

Totes les seves tarifes són les més baixes del mercat, a pesar que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat. Quant al final dels materials retirats, buidat de pisos en Puigdalber s’encarrega que no alterin o causin efectes negatius en el medi ambient. Per a això, els porten a punts verds on són reciclats o reutilitzats, segons sigui el cas.

En defecte d’això, es transfereixen fins a abocadors autoritzats. Cal destacar, que una vegada acabat el servei, l’empresa fa el lliurament de la factura, com a mostra de la seva transparència i responsabilitat.

Com si fos poc, el seu compromís els porta a prestar els seus serveis els 365 dies de l’any. Fins i tot, realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Són en definitiva, la millor opció, si estàs a Puigdalber no dubtis a contactar-los.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button