Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Què fer amb la roba d’hivern i on guardar-la?

La roba d’hivern és molt necessària per a l’època propícia. Per ser la que ens manté resguardats hi ha peces que solen ser de gran grandària.

La qual cosa implica un guarda-roba complet de botes, bufandes, guants, barrets i grans jersei. Al moment d’organitzar el teu closet per a donar pas a la roba de la següent temporada pot semblar una cosa impossible.

Per aquesta raó, et porto alguns consells perquè puguis preservar de millor manera aquest tipus de roba.

Neta la roba

Si volem que la roba es mantingui aló primer és netejar-li i assolellar-la tan bé com sigui possible. L’ideal fins i tot és que la puguis rentar un parell de vegades abans de guardar-la.

Com mantenir la roba d’hivern en bon estat?

Dins de les opcions pràctiques i eficaces per a mantenir els colors de la roba, protegir-la de qualsevol animaló o de la calor del closet són les caixes i bosses negres.

També, pots usar maletes si saps que no viatjaràs. L’important és si és en bossa sigui de les gruixudes fosques perquè l’efecte de l’ambient no arribi a la roba.

On guardar-la la roba d’hivern?

Perquè qualsevol espai no humit és estupend. Considera llavors les següents opcions abans de determinar en què ho guardaràs.

En la part superior de l’armari

Aquest és un lloc on poca vegades busquem coses pel que pots usar caixes. Si tens peces petites i vols organitzar les ficar-les en bosses i després, a la caixa.

Sota el llit

Aquest lloc és molt pràctic ja que en cap moment t’estaria llevant espai d’un altre costat. Les caixes sol ser molt grans i les bosses una mica frèvoles ara està zona.

Les maletes o calaixos solen ser estupendes, per ser d’un matèria resistent pel que si has de netejar o moure les coses no correràs el risc que la bossa es trenqui o de danyar la caixa.

En un quart o espai particular

Si té espai en el garatge unes caixes de plàstic són perfectes. L’àtic també pot ser o fins i tot en un a part de la teva habitació. Només assegura’t de tenir un prestatge o estructura que et permeti tenir tot en un lloc.

De no ser possible pots guindar la roba en ganxos i després tallar-les amb bosses i col·locar els suèter al final del closet. Col·locar caixes en espais que no sols usar o que per la seva altura no són de ràpid accés.

Tot està a tenir una mica de creativitat al moment de reubicar les coses. Així com és una cosa que no podràs evitar fer, ànim i bona actitud per a afrontar aquest interessant repte.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button