Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rajadell

No et preocupis més per aquest immoble que necessita ser buidat, doncs pots obtenir-ho d’aquesta forma, amb solament contractar els serveis de buidatge de pisos Rajadell. Ells són l’empresa que ofereix els millors serveis en aquest sector, sempre atenent les necessitats del client, brindant resultats de primera i tot en el menor temps.

Així mateix, són una empresa homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons els paràmetres establerts per les normatives legals. També posseeixen el millor equip de professionals els qui compten amb la millor capacitació i estan sempre disponibles per donar la millor atenció personalitzada.

buidatge de pisos

Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any, així que no importa quan és el moment en què se sol·liciten les seves assistències, fins i tot realitzen buidatges d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

Pel que fa als objectes que retiren, aquests són mobles vells, estris, catifes, teles, roba i electrodomèstics que estan danyats. També taulons, maquines fora de servei, parts de computadores que es troben desactualitzades, enderrocs, escombraries, deixalla de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Quant als llocs d’on són extrets aquests objectes, es troben les cases, pisos, xalets, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, bars, restaurants i col·legis. D’igual forma, hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques.

És de summa importància, fer esment al fet que buidat de pisos a Rajadell s’encarrega de portar tot el material retirat fins a punts verds, doncs allí són processats perquè posteriorment puguin ser reciclats. Aquesta acció permet contribuir amb la cura del medi ambient.

D’altra banda, aquesta empresa de buidatges ofereix els serveis secundaris de neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia. Els seus preus són els més econòmics de tot el mercat, a més que lliuren la factura corresponent quan culminen els seus treballs.

Per demanar el pressupost, solament has d’ingressar al seu portal web i omplir el formulari que allí es troba. Encara que també ofereixen les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i les seves oficines situades a Rajadell, 08256, on el personal sempre espera amable per respondre qualsevol pregunta.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button