Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Ramio

Per a buidatge de pisos Ramio no existeix algun repte que no puguin aconseguir. Sempre estan llests per prestar el millor servei, resoldre les dificultats i aconseguir resultats de qualitat, en temps rècord i sempre al millor preu. Ells són sens dubte l’opció més intel·ligent.

Una vegada se sol·licitin es dirigeixen fins a la seva casa, pis, oficina, habitació, garatge, parcel·la, pensió, restaurant, bar, local comercial, fàbrica i nau industrial. Així com també hospitals, hotels i col·legis, en tots aquests espais realitzen el retir de diferents objectes.

buidatge de pisos

Entre aquests es troben estris, catifes, mobles vells, taulons, teles, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. També electrodomèstics que estan fora de servei, maquinària fora de funcionament i parts de computadores que es troben desactualitzades.

És important esmentar, tot és portat fins a punts verds perquè rebin el tractament indicat i puguin ser reciclats o reutilitzats. És d’aquesta forma com l’empresa de buidatge evita causar algun dany en el medi ambient.

Ara bé, buidat de pisos en Ramio està disponible els 365 dies de l’any i fins i tot tenen capacitat de dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència. També, es pot comptar amb les seves assistències en cas d’incendis, inundacions i reformes d’obres, fins i tot quan es manifesta la síndrome de Diògenes.

També, ofereixen assistències quant a labors de neteja, desinfecció i pintura, emprant els millors materials i brindant els millors resultats. Cal destacar, que estan completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de la llei i l’ajuntament.

Un dels seus grans avantatges de buidatge de cases en Ramio és que sempre es preocupen per brindar la millor atenció i per això realitzen el pressupost, basant-se en les necessitats i requeriments de cadascun dels seus clients. Per sol·licitar-ho el procediment és increïblement senzill, solament s’ha d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari.

També són vàlides les opcions de comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines de forma directa, les quals estan situades en Ramio. Quant als preus tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button