Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Raval D´Aguilera

Ja no has de posposar el buidatge de la teva propietat, qualsevol moment és ideal quan es compta amb l’ajuda de buidatge de pisos Raval D´Aguilera. Ells són un grup d’especialistes i professionals sempre disponibles a servir i resoldre qualsevol inconvenient que afecti la tranquil·litat dels seus clients.

L’atenció que ofereixen a tots els seus usuaris es caracteritza pel tracte amable, proper i personalitzat, doncs brinden assessoria i el necessari respatller. Ells són a més, una empresa homologada, ja que posseeixen els certificats i permisos exigits per les normatives i els ajuntaments.

buidatge de pisos

Com si fos poc, es pot comptar amb el seu suport els 365 dies de l’any i fins a circumstàncies d’urgència, això vol dir que si requereixes d’un buidatge immediat, ells poden fer-ho en menys de 24 hores. Ara bé, una vegada es contactin es dirigeixen amb la major puntualitat fins a espais com a cases, oficines, habitacions, xalets, garatges i restaurants.

També bars, parcel·les, pensions, hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques. Aquesta gran amplitud també s’aprecia en els objectes que retiren com a mobles vells, taulons, parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei i electrodomèstics que no serveixen. Igual que estris, roba, teles i catifes.

Fins i tot, extreuen materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. Quant a la destinació de tots els objectes, buidat de pisos en Raval D´Aguilera s’encarrega de donar-los un final amable amb el medi ambient, és a dir que els porta fins a abocadors o punts verds perquè siguin sotmesos a tractaments adequats i finalment siguin reciclats.

És important precisar, també es poden contactar els seus serveis de buidatges en casos d’incendis, reformes d’obres, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes que es tracta de l’acumulació d’objectes sense cap tipus de control, fins a l’extrem d’envair qualsevol espai íntegrament.

Tots els seus preus són els més econòmics del mercat, per sol·licitar el teu pressupost solament ingressa a la pàgina web i completa el formulari. També és vàlid cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Raval D´Aguilera.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button