Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Recerca amb detectiu privat en retirar mobles dels pisos quan es treballa sense llicència

Els detectius privats no sols són la resposta per a les típiques situacions de pel·lícules, si no que també poden ser la resposta davant les empreses de buidatges de pisos que treballen sense els permisos corresponent, perquè és possible que les organitzacions, ajuntaments i institucions les investiguin per a comprovar les que treballen sense la corresponent documentació acreditativa i les llicències vigents.

Retirar els mobles d’un pis en casos específics requereix d’una llicència, però quan les empreses no compten amb ella poden ser multats per la llei. Si comptes amb un immoble en el qual tens diferents mobles i articles per a tirar a les escombraries el normal és contractar els serveis d’una empresa que faci el treball dur per tu.

Moltes vegades per negligència d’inquilins, els nostres pisos queden plens de trasts dels quals hem de desfer-nos, però què fer amb aquestes deixalles? El millor és contractar una empresa que netegi i organitzi el teu immoble sense que et preocupis pels enderrocs, però com saber que aquesta empresa està treballant apegat a la llei?, si tens dubtes el millor és comptar amb l’ajuda d’un detectiu privat, qui et donarà informació pertinent sobre els permisos, i si el que fan amb les deixalles una vegada retirats del pis és el més adequat.

Empreses de buidatge de pisos sota supervisió i recerca si no disposes de les llicències acreditades

Les empreses de buidatges poden ser un gran aliat al moment de netejar un immoble, pis, habitatges, negocis o oficina, ja que s’encarreguen de treure tot el que sigui allí i lliurar-te el lloc en òptim estat.

Els professionals s’encarreguen de reciclar materials com a vidre, plàstics, paper o cartó, ajudant al medi ambient, igualment s’encarreguen de restaurar mobles que estiguin en mal estat perquè puguin ser reutilitzats, generant un impacte positiu en l’economia i l’ambient.

No obstant això, i malgrat els seus múltiples avantatges algunes empreses es dediquen a treure mobles de pisos sense tenir la llicència requerida per la llei, en aquest cas és necessari realitzar una recerca pertinent per part d’un detectiu privat, abans de contractar serveis.

Buidatges Econòmics,  una empresa amb llicència

Si tens la necessitat de treure els mobles d’un pis i no comptes amb el temps o els coneixements necessaris per a fer-lo, és important que contractis els serveis d’un expert.

Buidatges Econòmics és una estupenda solució al moment de realitzar un buidatge de mobles, sigui com sigui l’immoble que necessitis netejar, allí comptaràs amb l’ajuda de personal capacitat, amb les llicències necessàries i que a més tenen presència en diferents localitats de Barcelona, no serà necessari recórrer a l’ajuda d’un detectiu privat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button