Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rectoria De San Pablo

Quan es necessita desocupar una propietat, sempre és obligatori parar esment a una gran quantitat de detalls, perquè tot pugui resultar de la millor manera. Al mateix temps, això es pot convertir en un repte, per evitar qualsevol contratemps el millor és optar pels serveis de buidatge de pisos Rectoria De Sant Pablo.

Ells són el reflex d’una empresa sòlida, amb un gran compromís pel seu treball i qualitat de servei. Això els porta a oferir la millor atenció personalitzada, on el client sempre rep l’assessoria que requereix. Així mateix, estan completament homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos segons l’establert per les normes legals i ajuntaments.

buidatge de pisos

El seu servei se centra en el buidatge de pisos, oficines, xalets, cases, habitacions, parcel·les, pensions, garatges, restaurants, bars i col·legis. Igual que en naus industrials, fàbriques, empreses de qualsevol tipus, hotels i hospitals.

Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, estris, teles i catifes. També taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Com a serveis secundaris, duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que de forma secundària i han de ser sol·licitats amb anterioritat. Fins i tot, es pot contractar a buidatge de cases en Rectoria De Sant Pablo en aquests casos on es produeixen incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes, o situacions de menor complexitat com a reformes d’obres.

També és important ressaltar, que treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat d’efectuar desocupacions en casos d’urgència, en menys de 24 hores. Pel que fa als seus preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència contractada ha de ser cancel·lada.

Així que buida el teu espai i gaudeix dels beneficis d’aquesta empresa, sol·licita el teu pressupost a través del seu portal web, on es troba un formulari para a completar. També es poden acudir a les seves oficines situades en Rectoría De Sant Pablo o simplement cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button