Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rellinars

Per tots els qui requereixin d’un servei de buidatge amb la major qualitat, a Rellinars està la millor empresa per a tal fi. Està conformada per un grup d’experts i professionals a l’àrea, que s’encarreguen de donar el millor, en cadascuna de les seves prestacions, ells són buidat de pisos Rellinars.

Els qui confien en aquesta empresa es porten els millors resultats, començant per l’assessoria necessària, el lliurament d’un pressupost ajustat a les necessitats pròpies i l’atenció personalitzada. Tots els experts arriben fins a les cases, pisos, oficines, garatges, habitacions, fàbriques, naus industrials, col·legis, restaurants, bars i hospitals.

buidatge de pisos

Sempre amb la major puntualitat i rapidesa. Entre els objectes que retiren, destaquen tots aquells electrodomèstics que estan deteriorats, ja siguin rentadores, assecadores, neveres, entre altres. També, màquines fora de servei, aires condicionats, mobles, estris, roba, catifes, escombraries i enderrocs.

També residus o materials com a plàstic, ferro, fusta, cartró i paper. Fins i tot, quan es duen a terme reformes d’obres o es produeixen incendis i inundacions, buidat de pisos a Rellinars, acudeixen a realitzar el buidatge.

D’altra banda, són una empresa molt bé constituïda i compten amb els certificats i permisos necessaris. També s’encarreguen de portar tots els objectes fins a punts verds i abocadors, perquè rebin el tractament adequat. Tot amb la finalitat que no s’exerceixi cap tipus d’impacte negatiu en el medi ambient.

Pel que fa a les tarifes, cada servei contractat ha de ser cancel·lat. No obstant això, tots els preus són els més baixos del mercat. En aquest sentit, són la millor empresa, doncs significa la suma d’un excel·lent servei més la major economia.

Si es vol obtenir el pressupost, es poden visitar les oficines situades a Rellinars, 08299. Allí tot el personal sempre està disposat a aclarir qualsevol dubte. També compten amb les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Encara que un mètode més simple d’accedir a la cotització és omplint el formulari, que es pot trobar a la seva pàgina web.

Cal destacar, que aquesta empresa ofereix els seus serveis les 24 hores del dia, i en totes les èpoques de l’any. Fins i tot realitzen buidatges d’urgència. Si estàs a Rellinars, no dubtis a contactar-los i ells resoldran tots els problemes de buidatge per tu.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button