Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Ripollet

Quan es duu a terme un buidatge és d’enorme importància evitar el dany en el medi ambient, doncs moltes vegades els objectes retirats són deixats en llocs inadequats. Per evitar aquesta situació i altres similars, el millor és deixar el treball en mans de buidatge de pisos a Ripollet.

Aquesta empresa té el coneixement per al correcte maneig de tots els objectes extrets, és a dir, tenen un gran sentit per la cura del medi ambient. S’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització, allí són reciclats o reutilitzats.

A més, el seu camp de treball és bastant ampli, doncs desocupen espais com a cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, bars i restaurants. També col·legis, hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus.

buidatge de pisos

Pel que fa als objectes que retiren, aquests poden ser taulons, estris, catifes, teles, roba, mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores, màquines fora de servei, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

Així que també tenen capacitat d’atendre buidatges en casos de reformes d’obres i quan es produeixen incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Fins a realitzar desocupacions d’urgència, en menys de 24 hores, a l’una que treballen 365 dies a l’any.

Entre uns altres de les característiques de buidatge de pisos a Ripollet, destaca que estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de lleis i ajuntaments.

Com si fos poc, netegen, desinfecten i pinten amb materials de qualitat, com a serveis extra. En aquest sentit, cada assistència que se sol·liciti representa la cancel·lació d’una suma determinada. En contrast, tots els preus són els més econòmics del mercat i com a mostra de la seva transparència, fan lliurament de la corresponent factura.

Un altre gran avantatge de buidatge de cases a Ripollet, és que ofereixen la millor atenció personalitzada, així que brinden la millor assessoria i respatller. També, com a pas previ fan lliurament del corresponent pressupost, per sol·licitar-ho s’ha de completar el formulari que es troba a la pàgina web. També cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Ripollet, 08291.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button