Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rocafort

Quan es fa necessari el servei de buidatge, és indispensable contactar al personal degudament qualificat. D’aquesta forma, es garanteix que tot resulti de la manera esperada. En aquest sentit, la millor recomanació és buidatge de pisos a Rocafort.

En aquesta empresa tenen els seus objectius molt clars i ben establerts, començant amb l’atenció personalitzada. En aquest procés es busca brindar la major confiança als clients, al seu torn, respondre a les seves inquietuds i preguntes i atorgar l’assessoria corresponent. Un dels millors aspectes d’aquesta empresa és que estan homologats.

És a dir, compten amb tots els certificats i permisos que les lleis i els ajuntaments exigeixen. Això com a mostra de la seva serietat i responsabilitat. El seu principal servei és el buidatge de pisos, hospitals, cases, garatges, habitacions, pensions, restaurants, bars, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Un dels seus grans avantatges, és que també acudeixen quan se sol·liciten per motius d’incendis, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes. Aquest últim es tracta de l’acumulació sense control d’una enorme quantitat d’escombraries i objectes, arribant a envair espais per complet.

En aquest sentit, buidat de cases a Rocafort retira mobles, parts de computadores, maquinàries danyades i electrodomèstics com a neveres i cuines. També estris, roba, deixalles de jardineria, escombraries i restes de paper, cartró, fusta i plàstic. Sempre amb els millors resultats i en el menor temps possible.

Com si fos poc, treballen a qualsevol moment que se’ls necessiti, durant els 365 dies de l’any. Si es necessita un buidatge d’urgència, ells ho realitzen en menys de 24 hores. D’altra banda, tot el material retirat és destinat a punts verds o abocadors. Allí se sotmeten als procediments correctes, per finalment ser reciclats o reutilitzats.

D’aquesta manera, no es produeixen danys al medi ambient. A sobre, els seus preus són els més baixos i econòmics del mercat. A pesar que cada servei ha de ser cancel·lat, doncs com a ajudes secundàries, també ofereixen treballs de neteja i pintura de diferents immobles.

Ara bé, per accedir al seu pressupost solament fa falta omplir el formulari a la seva pàgina web. Cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Rocafort, 46111.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button