Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Roda De Ter

De segur que quan penses en el buidatge que necessites dur a terme, ve a la teva ment infinitat de preocupacions, doncs en aquesta tasca intervenen diferents elements. No obstant això, ja no té per què ser així, doncs para això pots comptar amb l’excel·lent servei de buidatge de pisos Roda de Ter.

Ells són un grup de buidatge molt bé establert, consolidat i amb una àmplia experiència, són simplement el número 1 en tot el sector. Ells proporcionen la millor atenció, a tot moment personalitzada, doncs busquen que els clients se sentin ajudats i assessorats.

Una vegada es contacten es dirigeixen fins al teu pis, oficina, casa, habitació, pensió, parcel·la, xalet, empresa, hotel, hospital, col·legi, nau industrial, fàbrica, entre altres. Quant als objectes retirats es troben els mobles vells, estris, roba, catifes, taulons, restes de jardineria, enderrocs i escombraries.

buidatge de pisos

Igual que deixalles de jardineria, parts de computadora, màquines fora de servei i electrodomèstics que estiguin danyats. En aquesta part, cal assenyalar que ja no has de preocupar-te per la destinació de tot el retirat, doncs buidat de pisos a Roda de Ter s’encarrega de portar-ho fins a punts verds o abocadors.

En aquests llocs són processats segons les seves característiques, amb la finalitat de reciclar-los i finalment impedir causar danys en el medi ambient. Entre altres dels seus avantatges destaca que estan a la teva total disponibilitat els 365 dies de l’any, fins a oferir el servei de buidatge en menys de 24 hores, amb la intenció de respondre a sol·licituds d’urgència.

Com a serveis secundaris realitzen tasques de pintura, neteja i desinfecció, amb prèvia sol·licitud. Així mateix, totes les seves tarifes són les més econòmiques del mercat, en contrast al fet que cada sol·licitud de buidatge ha de ser cancel·lada. Si desitges accedir al pressupost personalitzat, solament ingressa ja a la pàgina web de l’empresa i completa el formulari que allí trobaràs.

També, pots cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Roda de Ter, 08510. Cal destacar, que acudeixen a prestar els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button