Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Romani

Una empresa experta en la desocupació d’espais és buidatge de pisos a Romani, ells tenen una àmplia experiència i una excel·lent trajectòria, a més del millor equip de professionals experts en la prestació d’aquests serveis.

Així mateix, són una empresa homologada, que compta amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les exigències de les lleis i ajuntaments. No importa la data en què siguin necessaris els seus serveis, doncs treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Aquest gran servei és prestat en espais com a pisos, cases, xalets, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, bars, col·legis i restaurants. Així com també, fàbriques, naus industrials, hotels, hospitals i empreses de qualsevol tipus.

buidatge de pisos

Allí realitzen el retir d’electrodomèstics danyats, parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, taulons, mobles vells, catifes, teles, i estris. També enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta.

Així mateix, poden netejar, desinfectar i pintar, usant materials de primera qualitat, això com a part dels seus serveis secundaris. Així mateix, es poden contractar en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es presenta la síndrome de Diògenes. Fins i tot, s’encarreguen de portar tots els objectes retirats fins a punts verds o abocadors perquè siguin reciclats.

Pel que fa als preus, buidat de pisos en Romani és insuperable, doncs totes les tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada servei que se sol·liciti ha de ser cancel·lat. També fan lliurament de la factura corresponent, quan finalitzen els seus treballs en el lloc.

Així que són la millor opció per desocupar qualsevol propietat, no importa quin sigui la raó, fins i tot, vendes o lloguers, doncs per a buidatge de cases en Romani no hi ha repte que no puguin aconseguir.

Qualsevol moment és adequat per contractar-los, el primer pas és sol·licitar el pressupost, aquest es pot obtenir a través del seu portal web, amb solament completar el formulari que es troba allí. Altres formes d’obtenir més informació és per mitjà dels seus telèfons 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en Romani, 08042.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button