Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rubi

Per als millors resultats en el menor temps, atenció directa i personalitzada i les millors tarifes, gens millor que buidatge de pisos a Rubi. Situats en la bella població del mateix nom, aquesta empresa ofereix serveis de qualitat. És tal la seva eficàcia, que s’han portat la posició número 1, en tot el sector.

Entre les seves característiques destaquen que estan completament homologats. És a dir, amb tots els permisos i certificats al dia. Compten amb el millor personal, per a cadascuna de les tasques, doncs posseeixen la millor capacitació, en suma al maneig de procediments i eines. En el mateix ordre d’idees, compten amb la major disposició per servir.

Això es reflecteix que atenen les necessitats de buidatge, qualsevol dels 365 dies de l’any i durant les 24 hores del dia. Això resulta meravellós, especialment en aquestes ocasions on aquest procés s’ha de fer amb urgència.

buidatge de pisos

Quant al seu camp de treball, es troben el buidat de cases, habitacions, garatges, oficines, xalets, restaurants i bars. També en col·legis, hospitals, hotels, fàbriques, naus industrials i qualsevol empresa. Retiren des d’enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, materials com a paper, cartró, fusta i plàstic.

També, mobles vells, estris, roba, catifes, electrodomèstics i maquinària inservible. Cal destacar, que tots aquests objectes són portats pel personal de buidatge de pisos en Rubi, fins a abocadors o punts verds.

Aquests són llocs degudament autoritzats on es processa amb finalitats de reciclatge o reutilització, depenent de cada cas. L’important en aquest punt, és que s’evita fer algun dany o causar impacte negatiu en el medi ambient.

Entre altres beneficis de contractar a aquesta empresa, destaca que s’obté el millor servei, a canvi de les tarifes més econòmiques de tot el mercat. Fins i tot, ells proporcionen el respectiu pressupost, per a això solament és necessari omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web.

També, cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Rubi, 8191. Com a dada important, després de realitzar el servei, l’empresa fa lliurament de la deguda factura i si el client ho sol·licita, poden executar tasques de neteja i pintura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button