Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rubio

Per realitzar el teu buidatge sense haver de preocupar-te, el millor és deixar tot en mans de professionals experts, com a buidatge de pisos a Rubio. Ells s’encarreguen de tot el procés, amb resultats excel·lents i sense causar algun tipus de contratemps, per contra, busquen resoldre’ls amb la finalitat de donar tranquil·litat als seus clients.

La seva qualitat es reflecteix en el tracte que brinden als seus usuaris, sempre de forma directa i personalitzada. Donen el respatller necessari i l’assessoria, és per això que fan lliurament del corresponent pressupost, com a pas previ. El millor és que ho realitzen ajustada a les teves necessitats.

Si desitges obtenir-ho, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari, proporcionant la informació indicada. Altres formes són a través de les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant de forma directa les oficines, situades en Rubio, 08719.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, xalets, restaurants, col·legis, hospitals, hotels, bars, naus industrials, fàbriques, empreses vàries, entre altres.

Quant als objectes retirats són mobles vells, estris, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, taulons, parts de computadores, deixalles de jardineria, catifes i roba. També, enderrocs, escombraries, cartró, paper, ferro, plàstic i fusta.

Tot és portat fins a punts verds amb la finalitat de reciclar-los i d’aquesta forma evitar el dany mitjà ambiental. Cal destacar, que buidat de pisos en Rubio són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents. Estan disponibles els 365 dies de l’any i si es tracta de buidatges d’urgència, poden fer-ho en menys de 24 hores.

Quant als seus preus, són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, amb una tarifa específica. Com a serveis secundaris duen a terme labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre que el client ho sol·liciti.

També es fan presents en casos on es requereixi el buidatge per causa d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. No busquis més i contacta’ls, des del primer moment comprovaràs la seva eficàcia i qualitat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button