Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Rupit

Realitzar el retir d’objectes que no es necessiten pot ser una miqueta complex, doncs aquests poden ser pesats i a vegades han de ser extrets a través d’espais com a escales o uns altres de reduïdes dimensions. Per fer de tot un treball senzill, el millor és optar pels serveis de buidatge de pisos a Rupit.

Ells són una empresa de buidatges completament homologada, que compta amb els certificats i permisos necessaris, els quals estableixen les normes legals i els ajuntaments. Són experts donant la millor atenció personalitzada, que els permet donar el tracte més amable i fins a resoldre qualsevol inconvenient que es pugui presentar.

Així mateix, compten amb el personal més qualificat, el qual està disponible els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan els clients estan en alguna situació d’urgència. Ara bé, els espais que desocupen són pisos, cases, xalets, oficines, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, col·legis, bars i restaurants.

buidatge de pisos

També hotels, hospitals, naus industrials, empreses vàries i fàbriques. Allí retiren diversos objectes com a mobles vells, estris, catifes, teles, roba, estris, electrodomèstics danyats i parts de computadores desactualitzades. Fins i tot, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Tot és portat per buidatge de pisos a Rupit fins a punts verds o abocadors, allí reben el tractament adequat perquè puguin ser reciclats. De forma secundària, també realitzen serveis de neteja, desinfecció i pintura, a més ofereixen resultats de qualitat, sent ideals en casos on es desitgi llogar o vendre.

Pel que fa als preus, ofereixen els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei de buidatge que se sol·liciti ha de ser cancel·lada per complet, entre altres coses fan lliurament de la corresponent factura, com a mostra de la seva responsabilitat i transparència.

Per sol·licitar el pressupost, el procediment és molt simple, solament fa falta completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També és vàlid visitar de forma directa les seves oficines situades a Rupit, 08569 o simplement comunicar-se als seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button