Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sabadell

Dur a terme un buidatge pot ser una tasca realment complexa, doncs és necessària la manipulació d’objectes pesats, emprar bastant temps i fins a pensar en la millor destinació de tot l’extret. A vegades es generen incomoditats per als veïns o persones properes, així que el millor és deixar tot en mans de professionals com a buidatge de pisos Sabadell.

Ells s’encarreguen fins als més mínims detalls i resolen qualsevol inconvenient que es presenti. Solament fa mancada contactar-los perquè es dirigeixin fins a cases, pisos, oficines, xalets, parcel·les i pensions. Igual que restaurants, locals comercials, hotels, col·legis, naus industrials, fàbriques i pensions.

D’aquests espais realitzen el retir de tot tipus d’andròmines, estris, catifes, roba, teles, paper, cartó, fusta, plàstic, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. També electrodomèstics com a rentadores, neveres i assecadores que estan danyats, màquines fora de servei com a aires condicionats i parts de computadora desactualitzades.

buidatge de pisos

És important esmentar, que tot això és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat perquè puguin ser reciclats. És d’aquesta forma com contribueix a cura de l’ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos a Sabadell és una empresa homologada que posseeix tots els requisits i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. Tenen una excel·lent disponibilitat, doncs ofereixen els seus serveis els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

En casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, també es fan presents. Com a serveis extra, netegen, desinfecten i pinten, sempre amb els millors acabats i materials.

Quant als preus, és un dels millors atributs i avantatges de l’empresa, doncs a pesar que cada assistència de buidatge ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Fins i tot, fan lliurament de la corresponent factura, quan finalitzen la feina de casa, això és una mostra de la seva responsabilitat i transparència.

Ja pots sol·licitar el teu pressupost a través de la complementació d’un formulari que es troba a la pàgina web. També pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades a Sabadell.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button