Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sagas

Quan es tracta de buidatge, existeix una gran quantitat d’empreses per realitzar tal labor, no obstant això cal triar la que millors serveis ofereixi, des de l’atenció fins als resultats finals i per descomptat, excel·lents preus. Buidatge de pisos Sagues compleix amb tots aquests requisits, fent que solament hagi de contactar-los i ells s’encarregaran de la resta.

Això es deu al fet que són una empresa de buidatge homologada, amb els certificats i permisos corresponents, més una àmplia experiència i gran trajectòria, que els ha portat a convertir-se en els millors de tot el sector. Així mateix, tot el seu personal està molt bé qualificat i per a cada tasca compten amb un grup determinat.

D’igual manera, estan disponibles els 365 dies de l’any i fins i tot tenen capacitat de realitzar buidatges en circumstàncies d’urgència, fins i tot en menys de 24 hores, per a la comoditat i tranquil·litat dels seus clients, doncs és el seu principal objectiu. És per això, que ofereixen la major atenció personalitzada.

Entre els espais on duen a terme els seus serveis de buidatge es troben cases, pisos, habitacions, oficines, restaurants, naus industrials, fàbriques, bars, hospitals, hotels, col·legis, parcel·les, pensions, entre altres. Quant als objectes que retiren, també es destaca aquesta varietat, doncs extreuen escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria i estris.

buidatge de pisos

També, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, taulons, mobles vells, electrodomèstics que no serveixen i màquines fora de funcionament. És important ressaltar el paper que exerceix buidatge de pisos en Sagues quant a la cura del medi ambient, doncs porta tots els objectes als punts verds perquè siguin processaments i posteriorment reciclats.

D’aquesta forma, s’evita causar danys negatius. Entre altres coses, compten amb altres serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura, a més que els seus preus són els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada.

Finalment, pots accedir al teu pressupost, amb solament ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari, brindant la informació sol·licitada. També és completament vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Sagues, 08517.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button