Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Saldes

A Saldes desocupar un immoble és un procediment molt simple, doncs para això es compta amb l’increïble servei de buidatge de pisos a Saldes. Són una empresa homologada, doncs compten amb tots els certificats, permisos i requisits que són exigits pels ajuntaments. A més, el seu servei és el millor de tot el sector.

Una vegada se sol·liciten els seus serveis, acudeixen amb puntualitat i la major responsabilitat fins a espais com a cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions i garatges. També naus industrials, fàbriques, col·legis, hotels, hospitals, restaurants i bars.

En ells realitzen el buidatge d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics que estiguin danyats, estris, teles, catifes, roba, taulons, enderrocs i escombraries. Així com també màquines fora de servei i materials com a cartó, paper, plàstic, ferro i fusta.

Es caracteritzen per l’atenció personalitzada i directa, a l’una que aquest excel·lent servei és prestat també en situacions com a reformes d’obres, també en casos d’incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. A més, buidat de pisos a Saldes es destaca per portar tots els objectes que retiren fins a punts verds perquè puguin ser reciclats.

buidatge de pisos

És així com eviten el dany en el medi ambient i ajuden a la conservació del medi ambient. Ara bé, entre les característiques més importants d’aquesta empresa destaca que estan completament homologats, a més treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per solucionar circumstàncies d’urgència.

D’altra banda, com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre utilitzant els materials de millor qualitat. Quant als seus preus, sempre pensen en la comoditat dels seus clients, així que ofereixen els més accessibles de tot el mercat i fins al lliurement sempre de la factura, una vegada finalitzin tots els treballs en cada lloc.

Per accedir al pressupost, solament és necessari completar el formulari que es troba a la seva pàgina web, també és molt vàlid comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Saldes, 08697. Allí tot el personal sempre està disponible per respondre a qualsevol pregunta o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button