Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Salelles

Sempre que es requereix desocupar algun espai, el millor és contractar els serveis de buidatge de pisos Salelles. Ells s’encarreguen de realitzar el treball amb els millors resultats, el mínim temps i sense causar inconvenients, per contra solucionen qualsevol eventualitat.

En primer lloc, són una empresa de buidatges homologada que posseeix tots els requisits i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. El seu personal és un grup d’experts amb una magnífica capacitació, que sempre estan disposats a brindar l’atenció més directa i personalitzada possible.

Són bastant versàtils i tenen una gran capacitat de resposta, és per això que es desemboliquen en cases, pisos, oficines, xalets, parcel·les i pensions. També en locals comercials, restaurants, bars, hotels, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

buidatge de pisos

Retiren electrodomèstics com a rentadores, neveres i assecadores que ja estan deteriorats, màquines fora de servei com a aires condicionats i parts de computadora. També mobles vells, taulons, estris, catifes, roba, teles, paper, cartró, fusta, plàstic, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

Una cosa molt important és que tot això és portat fins a punts verds o abocadors perquè rebin el tractament adequat i finalment siguin reciclats, així contribueix a cura de l’ambient i eviten la seva destrucció. Així mateix, buidat de pisos en Salelles ofereix els seus serveis els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta d’urgències.

Com a serveis extra, netegen, desinfecten i pinten, sempre amb els millors resultats i emprant materials de qualitat. Pel que fa a incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, també fan desocupacions.

En termes de preus, són els millors, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, tots els costos són els més econòmics i accessibles del mercat. És important esmentar, que fan lliurament de la factura, quan finalitzen els seus treballs i serveis.

Si desitges el teu buidatge en les millors condicions, sol·licita el teu pressupost amb ells a través de la seva pàgina web, solament completa el formulari que allí es troba. També pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Salelles.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button