Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sallent

Una empresa de buidatge ha de brindar suficient respatller als seus clients, en suma a una excel·lent atenció que respongui a totes les seves sol·licituds, resultats de primera i per descomptat un pressupost accessible. En buidatge de pisos a Sallent, tots aquests elements no són un problema, són professionals esperant per brindar-li el millor servei.

Aquest es reflecteix en l’atenció personalitzada que a tot moment brinden als seus clients, amb la finalitat de fer-los sentir tranquils i segurs que el seu buidatge es donarà en les millors condicions. Doncs tot el seu personal està molt bé capacitat i no existeix propietat que sigui impossible de desocupar. Al mateix temps, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos necessaris.

Els espais que buiden són cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, oficines, locals comercials, restaurants, hotels, bars, hospitals, col·legis, fàbriques, empreses de qualsevol tipus i naus industrials. D’allí realitzen el retir de mobles vells, taulons, fusta, plàstic, ferro, cartró, paper, escombraries, restes de treballs de jardineria i enderrocs.

buidatge de pisos

També, roba, catifes, estris, electrodomèstics que no es poden utilitzar, parts de computadores i màquines fora de servei. Cal destacar, que també es fan presents per prestar els seus serveis en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Entre altres coses, buidat de pisos a Sallent està completament disponible per servir-li els 365 dies de l’any i si requereixes un buidatge en circumstàncies d’urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores. Els seus preus són els més econòmics del sector, a pesar que cada prestació ha de ser cancel·lada i fan lliurament de la corresponent factura, una vegada acabin el seu servei.

Un dels millors aspectes d’aquesta empresa és que s’encarreguen de portar tots els objectes fins a punts verds o abocadors perquè rebin el tractament adequat i puguin ser reciclats, evitant així el dany ambiental.

Si desitges obtenir el pressupost, solament omple el formulari que es troba a la pàgina web, comunica’t als nombres 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Sallent, 08650, allí tot el personal t’atendrà i respondrà les teves inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button